Noordende 28, 5701 SR Helmond Tel. 0492 - 52 70 80 info@boumanadvocaten.nl

Heeft u een probleem met politie en justitie? U kunt veel zelf, maar deskundige bijstand van een strafrechtadvocaat is geen onnodige luxe. Wij hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van het strafrecht.

 • Moet u verschijnen voor een verhoor bij de politie of krijgt u een OM-afdoening en wilt u bijstand? U kunt ter voorbereiding op en ter ondersteuning van begeleiding krijgen van onze strafrechtadvocaten.
 • Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Zit u vast? Heeft u een dagvaarding ontvangen en wenst u bijstand in uw strafzaak? Neem contact op met ons op om uw zaak te bespreken en te horen hoe wij u met succes kunnen bijstaan in uw strafzaak.
 • Bent u veroordeeld door de rechter, maar u bent het niet eens met de uitspraak danwel de straf? U wilt in hoger beroep? Wij bekijken samen met u waar de winst voor u te behalen is in hoger beroep.

KOSTEN VAN RECHTSBIJSTAND / GEEN GELD VOOR EEN ADVOCAAT

Bouman cs Advocaten staat mensen bij zowel op betalende basis als op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dat laatste betekent dat u op basis van uw inkomen een (klein) deel van de advocatenkosten moet betalen; de zogenaamde eigen bijdrage. Ook kunnen de kosten van rechtsbijstand in bepaalde gevallen via een verzoek om schadevergoeding op de staat verhaald worden.

Heeft u een vraag?

U kunt uw vraag stellen via het formulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Of bel:

0492 - 52 70 80

Vragenformulier

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Het eerste gesprek
van een half uur
is gratis conform togatarief

Togatarief

De term komt uit Nederland en staat voor 'Tarief Oriënterend Gesprek Advocaat'. Natuurlijk verwijst het ook naar de toga die advocaten in de rechtbank dragen.

Het togatarief dekt het oriënterend gesprek waarbij in een halfuur uw probleem wordt onderzocht, u een eerste advies krijgt omtrent de haalbaarheid van wat u verlangt, de grote lijnen en een oplossing en de te volgen werkwijze. 

Lees meer