Noordende 28, 5701 SR Helmond Tel. 0492 - 52 70 80 info@boumanadvocaten.nl

Advocaten:

Mevrouw mr N.A.P. Heesterbeek

De heer mr P. Bouman

De heer mr M.P. Ufkes

 

Advocaat

Naiomi Heesterbeek (1974) is afgestudeerd aan Tilburg University, afstudeerrichtingen civiel en strafrecht (Nederlands recht). Sinds 1999 is zij werkzaam als advocaat te Helmond bij Bouman Advocaten.

mr N.A.P. Heesterbeek houdt zich bezig met de algemene praktijk. Zij is gespecialiseerd in migratie- en asielrecht en houdt zich in dat verband onder meer bezig met gezinshereniging en gezinsvorming, naturalisatie, Wet arbeid vreemdelingen (Wav), bijstand bij de algehele asielprocedure en intrekking vergunningen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenbewaring en sociaal verzekeringsrecht (o.a. WW-uitkering en WIA).

Advocaat

Pieter Bouman (1958) is afgestudeerd in 1984, Erasmus Universiteit van Rotterdam, afstudeerrichting privaatrecht. Sinds 1986 is hij werkzaam als advocaat te Helmond bij Bouman Advocaten.

mr P. Bouman houdt zich bezig met de algemene praktijk. Hij is gespecialiseerd in letselschade, Wet bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen en migratie- en asielrecht en is in dat verband onder meer bezig met gezinshereniging en gezinsvorming, naturalisatie, wet arbeid vreemdelingen (Wav), bijstand bij de algehele asielprocedure en intrekking vergunningen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in strafrecht, vreemdelingenbewaring en sociaal verzekeringsrecht (o.a. WW-uitkering en WIA).

Advocaat

Menno Ufkes (1963) is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant, afstudeerrichting internationaal recht. Sinds 2005 is hij werkzaam als advocaat te Helmond bij Bouman Advocaten.

mr M.P. Ufkes houdt zich bezig met de algemene praktijk. Hij is gespecialiseerd in migratie- en asielrecht en is in dat verband onder meer bezig met gezinshereniging en gezinsvorming, naturalisatie, wet arbeid vreemdelingen (Wav), vreemdelingenbewaring, bijstand bij de algehele asielprocedure en intrekking van vergunningen. Daarnaast houdt hij zich bezig met strafrecht, personen- en familierecht en sociale verzekeringsrecht (o.a. Wet Werk en Bijstand en WIA).

 

Heeft u een vraag?

U kunt uw vraag stellen via het formulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Of bel:

0492 - 52 70 80

Vragenformulier

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Het eerste gesprek
van een half uur
is gratis conform togatarief

Togatarief

De term komt uit Nederland en staat voor 'Tarief Oriënterend Gesprek Advocaat'. Natuurlijk verwijst het ook naar de toga die advocaten in de rechtbank dragen.

Het togatarief dekt het oriënterend gesprek waarbij in een halfuur uw probleem wordt onderzocht, u een eerste advies krijgt omtrent de haalbaarheid van wat u verlangt, de grote lijnen en een oplossing en de te volgen werkwijze. 

Lees meer