Noordende 28, 5701 SR Helmond Tel. 0492 - 52 70 80 info@boumanadvocaten.nl

ARBEIDSCONFLICT?

Bij een dienstverband tussen werknemer en werkgever kunnen zaken als ontslag, re-integratie, een gouden handdruk, een vaststellingsovereenkomst, een arbeidsconflict of een concurrentiebeding voorkomen. Daarbij gelden zowel onderling gemaakte afspraken als de wettelijke regels voor arbeidsrecht. Wij informeren u graag over uw rechten en plichten. Wij informeren u eerlijk over de sterkte van uw zaak. Indien nodig procederen wij voor u.

KOSTELOOS KENNISMAKINGSGESPREK

Geen onnodig hoge kosten, maar een flexibel en ervaren advocatenkantoor tegen een scherp tarief. Mevvrouw mr Heesterbeek en mr Ufkes zijn gespecialiseerd  op het gebied van arbeidsrecht en helpen u graag met een oplossing op maat. Maak een afspraak met een van  onze advocaten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het orienterend gesprek van een half uur zal geheel kosteloos zijn.

Heeft u een vraag?

U kunt uw vraag stellen via het formulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Of bel:

0492 - 52 70 80

Vragenformulier

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer

Het eerste gesprek
van een half uur
is gratis conform togatarief

Togatarief

De term komt uit Nederland en staat voor 'Tarief Oriënterend Gesprek Advocaat'. Natuurlijk verwijst het ook naar de toga die advocaten in de rechtbank dragen.

Het togatarief dekt het oriënterend gesprek waarbij in een halfuur uw probleem wordt onderzocht, u een eerste advies krijgt omtrent de haalbaarheid van wat u verlangt, de grote lijnen en een oplossing en de te volgen werkwijze. 

Lees meer